Persbericht

38ste Kunst- en antiekbeurs te Hasselt

 

Van donderdag 25 februari t/m maandag 1 mars 2021

De Antiekbeurs van Hasselt is een van de eerste grote “rendez-vous” van 2021 voor antiekliefhebbers en verzamelaars van oude en hedendaagse kunst. 

Het talrijk publiek, uit de vier hoeken van de Euregio Maas-Rijn, vindt elk jaar vlot zijn weg naar deze beurs met zijn 70 exposanten uit 5 verschillende landen. 

Kwaliteit en authenticiteit zijn de essentiële elementen van deze beurs, welke sinds jaren een stevige reputatie heeft opgebouwd, dank zij het professionalisme van de standhouders. 

De aanwezige expert van de beurs begeleid vrijblijvend, de bezoekers bij hun aankopen. Zijn advies is vaak doorslaggevend bij de aankoop en is een vaste meerwaarde van deze beurs. 

De standhouders, welke hun reputatie opbouwden in hun respectievelijke specialiteit, tonen een waaier van tijdsgebonden stijlen uit het verleden en de hedendaagse kunst. 

Het merendeel van specialiteiten zijn te vinden in: design, gebruiksvoorwerpen, decoratieve stukken, juwelen, zilver, antieke boeken, bronzen, oude en hedendaagse schilderijen en beelden, gravures, glaswerk, keramiek, Aziatische kunst… 

Zowel de gepassioneerde liefhebber, als de toevallige snuffelaar, vinden hun gading in het rijke aanbod van antieke en hedendaagse kunstvoorwerpen, welke elk op zich een verhaal meedragen, van eeuwen terug tot de dag van vandaag. 

Contact voor de pers: Philippe Burin 00 32 (0)475 43 17 73